Stofzuiger


VOORAF : Maakt u zich geen zorgen over de schoonmaak onderweg! Dat kan namelijk heel eenvoudig:
Het Centrale Stofzuigersysteem is slechts zo groot als een schoenendoos en is overal in uw voertuig te installeren.

VACUUM CLEANER : De Vacuum Cleaner is gezond, de vieze stofdeeltjes worden niet meer terug de leefruimte ingeblazen (ideaal voor mensen met een allergie voor huisdieren, pollen of de huisstofmijt).
De Vacuum Cleaner zorgt voor een prettige geur, er zijn geen vieze geurtjes meer aanwezig doordat deze naar buiten worden geblazen. De Vacuum Cleaner is licht van gewicht, gebruikt slechts één lichte slang, waarmee u overal kunt komen. Geen gesjouw met een zware stofzuiger. De motorunit wordt buiten de leefruimte geplaatst. Geen hinderlijke en soms gevaarlijke elektriciteitssnoeren. Effectief: Een stofvrije camper met minder inspanning en in minder tijd.

COMPACT : Het opgezogen stof wordt, samen met de lucht, door een buizensysteem naar een centrale motorunit gevoerd, waar het wordt opgevangen in een stofzak of container. Verder is de afmeting van het systeem veel kleiner dan die van een gewone stofzuiger. Wanneer u stofzuigt met de Vacuum Cleaner, draagt u alleen de lichtgewicht slang met daaraan de zuigvoet of borstel. Deze slang is 3 meter lang en uittrekbaar tot 12 meter waardoor u moeiteloos kunt zuigen in heel uw camper zonder te slepen met de stofzuiger. Doordat u slechts de slang gebruikt zal het interieur niet langer beschadigd worden door botsingen met uw stofzuiger.

SCHOON : Schone lucht is belangrijk. Een gewone stofzuiger zuigt stof aan door het mondstuk en verzamelt dit in de stofzak. Door de zuigkracht gaan microscopisch kleine deeltjes en bacteriën door de stofzak heen, waarna de bacteriën vervolgens terug in de leefruimte worden geblazen.

KRACHTIG : De motor van de Vacuum Cleaner heeft een zuigkracht die sterker is dan die van een gewone stofzuiger. Er wordt dus meer stof uit uw camper verwijderd hetgeen bevorderlijk is voor uw gezondheid. Door de sterkere zuigkracht kunnen ook zwaardere deeltjes zoals glas, steentjes en zand worden opgezogen.

STIL : Het stofzuigen gaat bijna geluidloos, doordat de motor van het systeem buiten het leefgedeelte wordt geplaatst, bijvoorbeeld in het opbergluik of de garage.

WERKING : In een ruimte buiten het leefgedeelte van de camper wordt de motorunit geplaatst. Van hieruit vertrekt een buizensysteem naar de plaats in de camper waar de vacuümaansluiting gemonteerd is. Door de lengte van de stofzuigslang (3 tot 12 meter) is er slechts één, efficiënt geplaatste, vacuümaansluiting nodig. Als optie kan er nog een extra aansluiting worden gemonteerd aan de unit zelf zodat u bv. ook de garageruimte of opbergluiken van buitenaf kunt zuigen. Wanneer de stofzuigslang in de vacuümaansluiting gestoken wordt, schakelt het systeem automatisch aan. Bij het verwijderen ervan schakelt het systeem weer uit. Door middel van een centraal stofzuigsysteem kunt u uw camper geheel stofvrij maken.
Camper Levelystem
Camper Luchtvering
Caravan Levelystem
TCM projects
© 2021  TCM Projects b.v.
tcmprojects  -  E&P camper levelsysteem
tcmprojects  -  VB airsuspension
tcmprojects  -  Bel me terug
tcmprojects  -  E&P caravan levelsysteem
tcmprojects  -  Bel me terug